Φαίη Σκορδά: Ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Ant1 για 2 συν 1 χρόνια (Photos)



Την ανανέωση της συνεργασίας με τη Φαίη Σκορδά θέλουν στον ΑΝΤ1, με σκοπό οι δύο πλευρές να «δεθούν» και για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το υπάρχον συμβόλαιο είναι για «2 χρόνια συν 1» και, δεδομένου ότι τον επόμενο μήνα συμπληρώνονται τα δύο χρόνια, ο σταθμός του Αμαρουσίου μπορεί μονόπλευρα να ανανεώσει τη συνεργασία για έναν ακόμα χρόνο.

Εδώ και λίγο καιρό έχουν ξεκινήσει επαφές της διοίκησης με την παρουσιάστρια, προτείνοντας της νέο συμβόλαιο για τα επόμενα «2 χρόνια συν 1», αποδεικνύοντας ότι επιθυμούν να την έχουν στο δυναμικό τους και όχι απλά να… εκμεταλλευτούν τον όρο που τους δίνει το συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο.


Πληροφορίες του περιοδικού Τηλέραμα, θέλουν την παρουσιάστρια να είναι θετική στο να συνεχίσει να καλημερίζει τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΑΝT1, οπότε θεωρείται ότι το καινούριο συμβόλαιο θα υπογραφτεί σύντομα, πριν από το τέλος της φετινής σεζόν.

Bέβαια η πορεία του «Πρωινού» στους πίνακες τηλεθέασης δεν ήταν φέτος η καλύτερη, γι” αυτό” οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε αλλαγές, που έχουν να κάνουν κυρίως με τη θεματολογία και όχι με τα πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Έτσι, έχει ζητηθεί από τα στελέχη του σταθμού η παρουσιάστρια και η ομάδα της να προτείνουν ιδέες, ώστε την επόμενη σεζόν το «Πρωινό» να κερδίσει περισσότερους τηλεθεατές, καθώς λέγεται ότι θα υπάρξουν αλλαγές και σε πρόσωπα που θα είναι απέναντί τους.
Πηγή: gossip-tv

0/Post a Comment/Comments

Previous Post Next Post